Voor wie

Voor wie

Gebouw Online is hét systeem voor alle inspecties, kwaliteitscontroles en logboeken voor gebouwveiligheid. De gebruikersvriendelijke online tool is toepasbaar in vele branches en werkgebieden.


Ziekenhuizen en zorginstellingen

Minimaliseren van risico’s in patiëntzorg
De veiligheid van patiënten, zorgverleners en bezoekers staat bovenaan uw prioriteitenlijst. Met Gebouw Online, lopen beheerders en zorgtechnici efficiënter hun rondes en hebben ze direct overzicht in alle logboeken. Of het nu gaat om legionella, brandveiligheid of luchtkwaliteit; de gebruiksvriendelijke app zorgt dat goede patiëntenzorg optimaal is geregeld conform alle wet- en regelgeving.

Zwembaden en sauna’s

Veilig zwemwater voor uw gasten
U wilt uw badgasten onbezorgd laten genieten en grip hebben op de veiligheid van uw zwembad of sauna. Maar alle controles, taken en inspecties goed bijhouden is ingewikkeld en kost veel tijd. Met Gebouw Online krijgt u eenvoudig overzicht. Bij inspectie toont de handige app direct de veiligheid en status van uw badaccomodatie.

Woningcorporaties

Eenvoudig grip op beheer en veiligheid
Gebouw Online geeft u 24/7 duidelijk inzicht in álle veiligheidsaspecten van uw gebouwen. Of het nu gaat om legionella, elektra of brandpreventie: met overzichtelijke plattegronden ziet iedereen direct wát er moet gebeuren in realtime. Dit maakt beheer niet alleen eenvoudiger, het zorgt ook voor tevreden huurders tegen lagere kosten.

Industrie

Gebruiksvriendelijke app voor integrale veiligheid
In de industrie moeten kwaliteit van het productieproces en de veiligheid van medewerkers continu zijn gewaarborgd. Gebouw Online geeft KAM cördinatoren en technici snel inzicht in gebruikte chemicaliën, meetwaarden en laboratorium uitslagen. Automatische waarschuwingen bij een overschreden norm of een verlopen certificaat, helpen u te zorgen voor een integrale veiligheid.

Hotels en campings

Optimale gastvrijheid en veiligheid
Met het slimme Gebouw Online zorgt u eenvoudig voor een ontspannen vakantie van uw gasten. De handige app is dé oplossing voor alle veiligheidsinspecties en controles volgens de actuele regelgeving. U krijgt makkelijk 24/7 inzicht in alle taken die moeten worden gedaan. Zo zorgt u met uw team voor gastvrijheid, hygiëne en comfort voor iedereen.

Sporthallen en scholen

Alles-in-1-systeem voor gebouwbeheerders
Beheer en onderhoud van sporthallen en scholen is een hele klus. Als gemeente of overheid heeft u te maken met veel verschillende partijen en werkgebieden. Gebouw Online maakt dit een stuk eenvoudiger; het uitvoeren en vastleggen van onderhoudstaken en inspecties kost minder tijd en mankracht. Het universele systeem geeft 24/7 duidelijk overzicht van alle werkzaamheden en controles voor een veilig beheer.

Penitentiaire inrichtingen

De gebouwveiligheid van Penitentiaire Inrichtingen is een verhaal apart. Zo vereist een gesloten inrichting bijvoorbeeld specifieke maatregelen voor brandveiligheid. Het makkelijk te gebruiken Gebouw Online helpt eenvoudig voldoen aan alle eisen voor veilig onderhoud en beheer. Met één druk op de knop hebben technici en beheerders toegang tot het complete logboek, risico-analyse en beheersplan.