Toepassingen

Optimale zekerheid voor uw gebouwveiligheid

Veilig en gezond wonen & werken voor al uw gasten, bewoners en medewerkers. Dat is wat u graag wilt. Met Gebouw Online regelt u álle veiligheidscontroles en inspecties; van het voorkomen van een legionellabesmetting tot goede brandveiligheid en een gezonde ventilatie. Zo realiseert u een slim, kostenbesparend en efficiënt beheer van al uw gebouwen, voor de veiligheid van de gebruikers.


01
Feature

Legionella preventie

Automatische spoellijsten en temperatuurmetingen met e-mail notificaties. Controle over alle taken, tekeningen en het beheersplan. Dat maakt legionellabeheer nog eens eenvoudig en leuk.
02
Feature

Waterveiligheid

Altijd schoon en veilig water in uw gebouwen met Gebouw Online. De gebruikersvriendelijke en tijdsbesparende oplossing voor alle watermetingen en registraties.
03
Feature

Brandveiligheid

Optimale brandveiligheid in uw gebouwen door snel en eenvoudig inzicht in alle benodigde taken, documenten en certificaten.
04
Feature

Gezond binnenmilieu

Goede ventilatie en een gezond binnenklimaat zijn essentieel voor al uw gasten en bewoners. Met Gebouw Online brengt u het binnenmilieu weer in balans en heeft u makkelijk overzicht in alle luchtmonsters, ventilatie, benodigde acties en klimaatonderzoeken.